Het huis is georganiseerd rondom de nieuwe woonkeuken, en bestaat verder uit een woonvertrek, een slaapvertrek, een vide, een logeerkamer en een kleine badkamer.

Het nieuwe, granieten aanrechtblad biedt prettige ruimte om te koken. In de aanrechtkastjes is eet- en kookgerei te vinden. Er is een koelkast, een kraan met zowel koud als warm water en het koken gaat electrisch. Ook staat er een nieuwe wasmachine.

t1

De woonkeuken is verbonden met de tuin via 2 grote openslaande tuindeuren. Tevens is het dakterras via een trap in de keuken te bereiken. Hier kan je genieten van het prachtige uitzicht, de zon en de heldere sterrenhemel.


De woonkamer is zowel vanuit de keuken als vanuit de tuin te bereiken. Deze ruimte biedt, met een zitbank, 2 gemakkelijke stoelen en een heerlijke hangstoel uit Nicaragua, voldoende mogelijkheden om lekker te zitten. De houtkachel zorgt voor extra sfeer én warmte op koele avonden in de winter. Overdag zijn het zomerse temperaturen. In de kast staat allerlei informatie over de omgeving van het huis en de toeristische mogelijkheden op Gran Canaria.

t1
t1

De slaapkamer ligt 50 cm verdiept en is zodoende via een tweetal treden met de woonkamer verbonden. In de slaapkamer staat een ruim 2-persoonsbed (160/220 cm.) met een nieuwe matras. Onder het bed zijn twee laden ingebouwd, waarin dekens te vinden zijn. Ook is er ruimte om kleren op te hangen. Via een raam naar de badkamer komt daglicht de slaapkamer binnen. In dit licht kan aan de tafel, geplaatst onder het raam, gewerkt worden.


De tweede slaapkamer is vanuit de woonkeuken te bereiken.

t1
t1

Heerlijk genieten van de rust in de tuin en op de achtergrond het ruisen van de palmbomen . . .


De badkamer is eveneens vanuit de keuken te bereiken. De badkamer is niet groot, maar wel van alle gemakken voorzien: er is een wastafel, een toilet en een douche met zowel koud als warm water. In de badkamer staat, naast enkele (tropische) planten, een sinaasappelboom waardoor de ruimte niet geheel overdekt is. Hierdoor kan je, als je onder de douche staat, de bloesem ruiken en de sinaasappels zien hangen.